Camping De Berard

CAMPING DE BERARD

De camping

De chalet Pluk de dag staat op de kleinschalige 3-sterren camping De Berard. Camping De Berard ligt vier kilometer van Grimaud tussen de uitgestrekte wijngaarden en het groen bergachtige landschap. Camping de Berard is een gastvrije, gemoedelijke en kindvriendelijke camping. Kinderen kunnen zich prima vermaken in het peuter- of zwembad of de speeltuin. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen.

Restaurant

Het restaurant bevind zich onder de oude naaldbomen naast het zwembad. Het heeft een mediterraanse sfeer. Gedurende de dag is er een snackbar service. Bij het restaurant kun lekker drankjes besteld worden en lekkere gerechten. De prijs kwaliteit verhouding is goed te noemen. Tevens kunnen er verschillende  smaken bolletjes ijs besteld worden.

Receptie

De camping heeft een receptie waar Emma, Sue en Sophie de gasten graag behulpzaam zijn. Bij de receptie en bij het restaurant kan gratis gebruik worden gemaakt van de Wifi.

Stokbrood

Bij het restaurant kan je iedere dag heerlijke Franse stokbroden, croissants of ander brood bestellen voor de volgende dag.

Zwembad

Om heerlijk af te koelen en speelplezier heeft camping de Berard 2 zwembaden: een groot bad (200 m2) en een peuterbad.

Saint Tropez

De camping de Berard ligt ongeveer 15 kilometer van Saint Tropez. Chalet Pluk de dag is een geweldige uitvalbasis voor een gevarieerd aanbod van uitstapjes. Genieten van de Middellandse Zee, wandelen, shoppen, fietsen, cultuur, paardrijden of golven het kan allemaal.

Pluk de dag en voel je thuis!