Camping De Berard

CAMPING DE BERARD

De camping

De chalet Pluk de dag staat op de kleinschalige 3-sterren camping De Berard. Camping De Berard ligt vier kilometer van Grimaud tussen de uitgestrekte wijngaarden en het groen bergachtige landschap. Camping de Berard is een gastvrije, gemoedelijke en kindvriendelijke camping. Kinderen kunnen zich prima vermaken in het peuter- of zwembad, de speeltuin of op de sportveldjes met voetbal, volleybal, tafeltennis en basketbal. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. In de ruimte achter het winkeltje is een speelplaats met een tafelvoetbal, air hockey en biljarttafel tegen geringe betaling beschikbaar.

Restaurant

Het restaurant bevind zich onder de olijfbomen bij het zwembad. Het heeft een mediterraanse sfeer. Gedurende de dag is er een snackbar service. Bij het restaurant is het  tevens mogelijk om meeneemmaaltijden te bestellen. Een maal per week is er een muzikale avond.

Receptie

De camping heeft een receptie waar Marie de gasten graag behulpzaam is. Bij de receptie is een kleine bibliotheek en kan er gratis gebruik worden gemaakt van de Wifi.

Winkeltje

Er is een klein winkeltje aanwezig voor gekoelde drankjes of de mogelijk vergeten boodschappen. Voor het winkeltje hangt een touchscreen om het brood of de krant voor de volgende dag te bestellen. Achter het winkeltje bevindt zich nog een speelplaats.

Zwembad

Om heerlijk af te koelen en speelplezier heeft camping de Berard 2 zwembaden: een groot bad (200 m2) en een peuterbad.

Saint Tropez

De camping de Berard ligt ongeveer 15 kilometer van Saint Tropez. Chalet Pluk de dag is een geweldige uitvalbasis voor een gevarieerd aanbod van uitstapjes. Genieten van de Middellandse Zee, wandelen, shoppen, fietsen, cultuur, paardrijden of golven het kan allemaal.

Pluk de dag en voel je thuis!