Chalet Pluk De Dag

CHALET PLUK DE DAG

Voel je thuis

De ligging

Wij zijn dankbaar dat jullie een kijkje komen nemen naar onze comfortabele chalet Pluk de dag. Pluk de dag is voor ons geniet van het leven haal er zoveel mogelijk uit en doe het nu. Met ons chalet en de omgeving van de Côte d’Azur komt het gevoel van Pluk de Dag echt tot haar recht komt.

Ons chalet staat op een ruime plek  met veel privacy en een prachtig uitzicht op de heuvels. Met de vele zonuren waar de omgeving Côte d’Azur om bekend staat is het heerlijk om naast de zon tevens te genieten van de schaduw op het terras onder de overkapping, welke voorzien is van zonwering. Naast het terras is een grasveldje waar je op een ligbed onder het genot van boek of tijdschrift tot rust kan komen.

Bij het chalet kan met het warme weer, naast de op de camping gelegen zwembad, verkoeling gezocht worden onder de buitendouche.

Pluk de dag en voel je thuis!

Livingroom

Het is uitstekend vertoeven in chalet Pluk de dag. Door de deuren in de living ontstaat er direct een buitengevoel. Binnen is een multifunctionele royale living, voorzien van airco, waar je kan relaxen of  plezier maken met het spelen van een spelletje aan de tafel. Er is een flatscreen televisie aanwezig  met Canal digital, waarmee onder andere Nederlandse zenders te ontvangen zijn. Om de dag goed te beginnen is er een Senseo, koffieapparaat, waterkoker en koelkast aanwezig. De keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een grote braadpan waarmee je buiten kan koken.

Slaapgedeelte

Er zijn twee slaapkamers. 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een ruime kast om de kleding in op te bergen. En 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbeddden. Er is een toilet en een badkamer