Contact / Ervaringen

CONTACT EN ERVARING

Reserveren of meer informatie

Geeft het lezen van de informatie al een vakantiegevoel en willen jullie reserveren of leven er nog vragen?

Neem gerust contact op door het onderstaand formulier. Mochten jullie ons liever persoonlijk wat vragen kan dat door:

een app te sturen of telefonisch contact op te nemen met 06-57774866. Met enthousiasme beantwoorden wij de vragen en geven wij advies.

Voor vertrek sturen wij per email een document toe met informatie over de chalet, de camping en de omgeving.

Pluk de dag en voel je thuis

Even voorstellen

Wij zijn Hugo en Miranda Kievits. Wij wonen in de stad waar de stoplichten op rood staan en op groen nou dan weet je het al wel in Almelo is altijd wat te doen. Een aantal jaren hadden wij plannen om een bed en breakfast in het buitenland te beginnen. In dit creatieproces is dat plan afgevallen en kwamen er nieuwe mogelijkheden op ons pad.

Het idee werd geboren om iets te kopen op een camping om er zelf van te genieten en anderen er ook van te laten genieten door het te gaan verhuren. Na gehoord te hebben dat onze buren Cor en Jeanette chalets hebben op een camping in Zuid-Frankrijk, hebben wij gevraagd mochten jullie ooit een chalet willen verkopen dan houden wij ons van harte aanbevolen.

Dat ging sneller dan verwacht, binnen anderhalve week zaten wij in de Côte d’Azur om de camping en de mediterraanse omgeving te verkennen. Wij zijn vanuit onze voorgaande vakanties een beetje verwend, maar de veelzijdigheid en de schoonheid van het gebied ging onze verwachtingen te boven. De chalet, de camping en de omgeving voelde voor ons als thuiskomen.

Wij zijn dankbaar dat wij de mogelijkheid hebben gekregen om per januari 2019 de geïnspireerde en trotse eigenaren van chalet pluk de dag te zijn.

 

Pluk de dag en voel je thuis

Accepteer onze voorwaarden